Filtrare
Sortare dupa: Afiseaza pe pagina:

Grătarele pe gaz sunt o oportunitate de a găti rapid bucatele preferate pentru o familie mare sau un grup de prieteni. În doar 20-30 de minute vă puteți bucura de carne, pește sau legume delicioase. Mâncarea va fi gustoasă și cât mai sănătoasă posibil – în procesul de gătit se păstrează substanțele nutritive și gustul alimentelor.

CARACTERISTICILE GRĂTARELOR PE GAZ

Modelele portabile de grătare pe gaz pot fi mutate cu ușurință și folosite atât în interior, cât și în exterior. Acestea pot fi conectate la surse de gaz staționare sau la butelii de gaz portabile. Datorită posibilității de ajustare a flăcării, gătitul va folosi exact cantitatea de gaz necesară preparării unui anumit număr de porții.

Grătarul pe gaz este o achiziție bună pentru cei care iubesc grătarul, dar nu vor să aprindă lemne de foc, să curețe cenușa. Echipamentul este ușor de folosit, elementul piezo asigură aprinderea instantanee a arzătoarelor, temperatura poate fi reglată cu o precizie de un grad.

Suprafața de lucru a grătarului este încălzită de arzătoare pe gaz. Numărul lor poate varia. Atunci când alegeți un anumit model, este necesar să țineți cont de faptul că:

- pentru o familie mică este suficient un model cu 1-2 arzătoare;

- pentru un grup de prieteni din 5-6 persoane sunt necesare 2-3 arzătoare;

- pentru a hrăni un grup de 20-25 de persoane, veți avea nevoie de un model cu 5 sau mai multe arzătoare.

Datorită capacului, căldura poate fi acumulată și stocată, iar curenții de convecție vor asigura contactul uniform din toate părțile al energiei termice cu ingredientele preparate.

AVANTAJELE GRĂTARELOR PE GAZ:

  • aprindere instantanee și încălzire rapidă a suprafeței de lucru;
  • siguranța lucrului cu echipamente chiar și pentru bucătarii neprofesioniști;
  • precizie înaltă a controlului temperaturii prin senzorul de temperatură încorporat;
  • consum redus de gaz;
  • construcție rezistență, durabilă a corpului și elementelor de încălzire;
  • gamă largă de modele portabile pentru instalare în bucătărie sau în curte;
  • prețuri accesibile pentru grătare pe gaz;
  • întreținere ușoară.

Puteți cumpăra un grătar cu gaz de la Start Grill. Avem o gamă largă de modele de capacitate diferită pentru uz familial și pentru activități profesionale. Toate echipamentele sunt certificate, sigure pentru utilizare și au o garanție a producătorului.

Înregistrare

Prin înregistrare, sunteți de acord cu

acordul de utilizare
sau