Filtrare
Sortare dupa: Afiseaza pe pagina:

Un grătar ceramic este o oportunitate excelentă pentru a găti mâncăruri gustoase, la fel cum au făcut strămoșii noștri în cazanele din lut. Mâncarea gătită pe grătar este gustoasă, parfumată, păstrează proprietățile nutritive maxime ale produselor.

Grătarele ceramice moderne sunt dispozitive compacte pe roți, simple în utilizare, în jurul lor nu se face murdărie și pot fi mutate ușor dintr-un loc în altul. Pot fi instalate în grădină, lângă foișorul de vară, pe terasă, vor deveni un plus confortabil pentru proprietarii de townhouse.

CARACTERISTICILE GRĂTARELOR CERAMICE

Popularitatea grătarelor ceramice se datorează faptului că pot fi folosite toate tehnicile de gătit cunoscute:

  • prăjirea pe cărbuni;
  • coacerea produselor de panificație;
  • afumatul de carne și cârnați;
  • coacerea;
  • gătitul de supe, supă de pește, borș.

Grătarul cu lemne folosește căldura care provine de la arderea lemnului natural. Lemnul nu doar că asigură temperatura necesară pentru gătit, dar și transferă energia naturii alimentelor preparate. Mâncărurile gătite la grătar, mangal sau cuptor au un gust aparte care nu poate fi creat nici chiar în cel mai scump cuptor electric sau pe gaz.

O altă caracteristică este că alimentele pot fi gătite nu numai din căldura cărbunilor încinși, dar și din contul aerului fierbinte care umple tot spațiul de sub capacul ceramic. Datorită convecției fluxurilor fierbinți, este asigurată omogenitatea coacerii alimentelor, prăjirii cărnii.

Compania „Start Grill” vă propune spre achiziționare un grătar ceramic pentru reședința de vară sau casa de la sol. Avem o gamă de echipamente pentru grătar de la multe mărci cunoscute. Există modele de diferite dimensiuni cu un set suplimentar de mese și suporturi pe roți pentru deplasare. Toate dispozitivele vin cu o garanție a producătorului.

Înregistrare

Prin înregistrare, sunteți de acord cu

acordul de utilizare
sau