Livrare în Chișinău
Mărfurile comandate în magazinul online www.shelkoviyput.md pot fi livrate gratuit la domiciliu sau la birou prin serviciul de livrare „Shelkoviy put” (doar în raza municipiului Chișinău) sau ridicate la magazinul nostru (or. Chișinău, bv. Moscova 21). 

Livrarea mărfurilor în Chișinău se realizează:
•    luni – vineri: de la 9:00 până la 16:00;
•    sâmbătă de la 9:00 până la 12:00;
•    duminică – zi de odihnă.

Dacă plasați comanda:
•    până la 14:00 – comanda dvs. va fi livrată în aceeași zi;
•    după 14:00 – comanda va fi livrată a doua zi.
*Comenzile plasate în weekend și sărbători vor fi procesate și livrate în următoarea zi lucrătoare.

Tarife pentru livrare în Chișinău:
•    GRATIS – pentru comenzile în sumă de la 1000 lei;
•    100 lei – pentru comenzile în sumă de până la 1000 lei.

La recepționarea comenzii, verificați dacă livrarea este completă și asigurați-vă că produsele nu au deteriorări mecanice vizibile.
Atenție! În cazul în care livrarea a fost efectuată, iar cumpărătorul refuză să accepte mărfurile care sunt de calitate bună și corespund caracteristicilor specificate în cerere, cumpărătorul în orice caz achită livrarea în valoare de 100 lei. Dacă cumpărătorul nu este pe loc la ora stabilită sau dacă adresa a fost indicată greșit, cumpărătorul achită livrarea repetată în sumă de 100 lei.

Livrare în Moldova
Termenul de livrare de obicei nu depășește 2-5 zile lucrătoare. Marfa supradimensionată este livrată până la scara blocului sau la poarta casei private a clientului. Costul livrării prin serviciul de livrare „Shelkoviy put” este de 5 lei/km într-o direcție. 
La recepționarea comenzii, verificați dacă comanda este completă și asigurați-vă că produsele nu au deteriorări mecanice vizibile. În lipsa reclamațiilor față de bunurile primite, plătiți angajatului serviciului de livrare costul comenzii.
Atenție! În cazul în care livrarea a fost efectuata, iar cumpărătorul refuză să accepte marfa care este de calitate bună și corespunde caracteristicilor specificate în cerere, costul livrării indicat pe factură în orice caz trebuie achitat de cumpărător.
Pentru informații suplimentare va rugăm să apelați la numărul de telefon 069977272.
 
Puteți achita cumpărăturile din magazinul online www.shelkoviyput.md în numerar, prin transfer bancar sau cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard).
 

Numerar
Achitarea în numerar se efectuează în magazinul nostru (or. Chișinău, bv. Moscova 21).
Plata în numerar este acceptată exclusiv în moneda națională. În confirmarea plății, vă emitem un bon de casă. 

Fără numerar
Plata prin transfer bancar se face în felul următor: după plasarea comenzii, managerul vă va expedia pe e-mail o factură pe care o puteți achita la casieria unei sucursale a oricărei bănci sau de pe contul curent al companiei dvs. Pentru persoanele juridice, împreună cu mărfurile este furnizat un pachet cu toate documentele necesare. Livrarea se efectuează numai după achitarea integrală în avans a mărfii.

„Suvi-Impex” S.R.L.
MD-2068, mun. Chișinău, bd. Moscova 14/1, ap. 149
c.f. 1003600047434
cod TVA 0603981
IBAN: MD59PR002224380025420701
BC „ProCredit Bank” S.A. Chișinău

 
Cu card bancar: Visa/Mastercard

Înregistrare

Prin înregistrare, sunteți de acord cu

acordul de utilizare
sau