Cod: СА42Н-Б/П
În stoc
1950 mdl
 • Material:
  oţel inoxidabil
 • Diametru:
  42 cm
 • Dimensiuni ambalaj:
  49х47х15 cm; Greutate: 2,3 kg
 • Producător:
  Azerbaijan

Care este diferența dintre un saj și o tigaie simplă? Saj-ul este o tigaie de formă specială care seamănă cu un capac de ceaun. Pe vremuri, asemenea tigăi erau făcute din lut și fontă. În epoca noastră a tehnologiilor înalte, tigăile saj sunt confecționate din oțel gros, cu strat antiaderent, ele își îndeplinesc excelent funcțiile, sunt ușoare.

Tigaia saj poate fi utilizată în diferite moduri. De exemplu, dacă puneți saj-ul pe foc cu partea convexă în sus, atunci veți putea coace turte, lavaș, iar invers obțineți o tigaie excelentă în care puteți găti un număr imens de bucate delicioase din carne și legume.

Mulți dintre noi preferă să-și petreacă timpul de odihnă cu prietenii lângă un foc. Pentru amatorii acestui tip de recreere, saj-ul va fi un ajutor indispensabil: puneți o tigaie saj pe cărbunii de pe foc, puneți pe ea legume, carne și condimente și veți obține o cină excelentă pentru întreaga companie.

Acesta este motivul pentru care saj-ul este cea mai bună opțiune de a găti la foc de tabără. Tigaia saj este potrivită atât pentru o groapă obișnuită cu cărbuni, cât și pentru un grătar, mangal – adică, pentru orice metodă de gătit pe cărbuni.

De ce să comandați o tigaie saj în magazinul nostru online?

Prețuri: Puteți cumpăra saj de la noi la cele mai accesibile prețuri.

Consultații: Dacă aveți întrebări legate de sortiment, ne puteți telefona, și consultanții noștri vă vor ajuta cu siguranță să faceți o alegere și vă vor oferi toate informațiile necesare

Nu sunt recenzii

Înregistrare

Prin înregistrare, sunteți de acord cu

acordul de utilizare
sau