Filtrare
Sortare dupa: Afiseaza pe pagina:

Nicio familie azeră nu se poate lipsi de tigaia saj. Ce este acest vas de gătit? Saj-ul provine din cele mai vechi timpuri și în mod tradițional se face din lut și fontă, iar astăzi această tigaie cu suprafață concavă este confecționată și din oțel. Acest dispozitiv se distinge prin versatilitate. Pe partea concavă a saj-ului încălzit pe cărbuni aprinși, pe foc, pe grătar sau aragaz, puteți găti mâncăruri delicioase din carne și legume și îl puteți folosi ca și vas pentru a servi diverse preparate orientale calde. Partea inversă a tigăii este folosită pentru a coace lavaș și turte delicioase cu semințe de susan și alte condimente uzbece.

Datorită designului unic al saj-ului, mâncarea rămâne caldă atunci când este servită, iar oaspeții dumneavoastră se vor bucura din plin de aromele minunate.

Ca vas de gătit, saj-ul nu necesită metode speciale de îngrijire și păstrare, mâncarea practic nu se lipește și nu arde pe fontă, deci este ușor de spălat, iar pentru a începe gătitul, trebuie doar să-i ungeți suprafața cu ulei vegetal sau grăsime.

În magazinul nostru online veți găsi tigăi saj de diferite dimensiuni, potrivite atât pentru uz casnic, cât și pentru a le folosi la restaurante și cafenele cu bucătărie tradițională azeră.

Vă putem garanta că toate produsele sunt fabricate din materiale sigure de calitate înaltă și vin din Azerbaidjanul însorit, unde au fost confecționate de cei mai buni meșteri. Vă puteți convinge singuri comandând oricare dintre produsele prezentate. Consultanții noștri vă vor ajuta la alegerea unui saj perfect pentru dvs.

Porniți într-o călătorie de neuitat cu caravana prin orientul fabulos cu magazinul „Shelkovyi put”!

Înregistrare

Prin înregistrare, sunteți de acord cu

acordul de utilizare
sau