Cod: МШ62ДЛ
În stoc
150 mdl
 • Latime:
  2 cm
 • Tip oțel:
  otel
 • Lungime totală:
  de la 62 pina la 82 cm
 • Lungime mâner:
  16 cm

Ce frigărui fără ace? Există diferite moduri de a găti acest fel de mâncare preferat, dar numai cu ajutorul acelor pentru frigărui le veți putea găti în cel mai bun mod. Prin rotirea bucăților de carne înșirate pe ac, vă puteți asigura că sunt coapte uniform pe toate părțile. Acul pentru frigărui are un mâner din lemn, care vă va proteja palmele și degetele de expunerea nedorită la temperaturi ridicate. Țepușa este realizată din oțel inoxidabil, ceea ce o face puternică și durabilă, este lată, pentru a împiedica rotirea liberă a bucăților de carne. Un set de astfel de ace pentru frigărui va fi util acasă, precum și va fi potrivit în calitate de cadou minunat. Puteți comanda ace pentru frigărui în diverse lungimi.

De ce să comandați un set de ace pentru frigărui în magazinul nostru online?

Prețuri: Puteți achiziționa de la noi diferite modele de sobe, mangaluri, ace pentru frigărui la cele mai accesibile prețuri, alegând varianta potrivită necesităților dvs.

Consultații: Dacă aveți întrebări legate de sortiment, ne puteți telefona, și consultanții noștri vă vor ajuta cu siguranță să faceți o alegere și vă vor oferi toate informațiile necesare.

Nu sunt recenzii

Înregistrare

Prin înregistrare, sunteți de acord cu

acordul de utilizare
sau